ИСПОВЕД: Дедо ми умре пред 15 години и остави тестамент: За мајка ми куќа, за брат ми викендица, а за мене секира

Прочитајте ја оваа интересна исповед… „Дедо ми умре пред 15 години и остави тестамент. На мајка ми куќа, на сестра

Read more

СМРЗНАЛ ОД СТРАВ: Уживал во ноќното возење, а потоа од никаде се појавило ова суштество

Сопственикот на автомобилот од кој настанала оваа видеоснимка, се враќал дома по пат во близина на Мелбурн. Но, наместо уживање

Read more

ЕДВАЈ ИЗВЛЕКОЛ ЖИВА ГЛАВА: Погледнете што му се случило на овој велосипедист

Неверојатни сцени доаѓаат од Малино Брдо, едно од најпознатите словачки скијалишта кое се наоѓа покрај градот Рузомберок. Скијалиштето во летните

Read more

БЛИСКА СРЕДБА КОЈА ЌЕ ВИ ЈА ЗАЛЕДИ КРВТА: Голема ајкула скокна од вода и на снимателот му го скрати животот за неколку години

БЛИСКА СРЕДБА КОЈА ЌЕ ВИ ЈА ЗАЛЕДИ КРВТА: Голема ајкула скокна од вода и на снимателот му го скрати животот

Read more