Тајно ги снимала сопругот и кучето на кауч – не очекувала дека ќе се случи ова (Видео)

Една жена решила да го сними својот сопруг и кучето, како би видела што прават дома кога се сами.

Таа поставила скриена камера и така ги видела својот маж и миленик во луда акција.

Имено, мажот и кучето играле на музиката, кога со главите почнале да прават идентични движења.

Погледнете го ова урнебесно видео!