Танцувачките движења на овој човек не се од овој свет – како е ова можно?

Танцувачките движења на овој човек не се од овој свет – како е ова можно?

Танцувачките движења на овој човек им пркосат на законите на физиката.

Се чини како човекот во некои моменти да лебди.

Вакви движења немате видено…