Татко и ја фатил како таа има секс во колата што и ја купил, па го направил ова (Видео)

Татко и ја фатил како таа има секс во колата што и ја купил, па го направил ова (Видео)

Мајк Кард со мал багер го превртувал црвеното „ауди“ се додека не го уништил, а потоа снимката ја објавил на социјалните мрежи.

Не напишал зошто го направил тоа, но коментарот на една од неговите ќерки открил за што се работи.

Тато беше бесен бидејќи во таа кола ја затекна помалата ќерка „со дечкото кој не требаше да биде тука, ниту да го прави тоа“.