Татко снимил нешто чудно во детската соба на неговата ќерка – глетка која ќе ве смрзне

Морничаво видео осамна на социјалните мрежи и предизвика бура на реакции.

Имено, на снимката може да види како едно девојче дома безгрижно игра со кукла додека другата кукла мрда со главата.

Видеото кое го снимил таткото на девојчето кој веќе порано имал забележано дека се счучуваат чудни работи во куќата, а сега има и доказ за тоа.

Исто така со камера снимил уште едно видео кое прикажува како истотo девојче седи и црта во дневната, но одеднаш се случува нешто чудно…