Таткото тајно поставил камера за цел свет да му поверува дека неговата ќерка го прави ова во соба

Таткото тајно поставил камера за цел свет да му поверува дека неговата ќерка го прави ова во соба…

Татко и ќерка заиграле баш како ѕвездите кои ги гледале на телевизија.

На девојчето за почеток на танцот и послужила детската маса, а таткото се појавил подготвен за да послужи како вистински партнер на својата мала убавица.

Погледнете го видеото и споделете со пријателите…