Таткото замал камера да го сними настапот на детето на приредба, но нешто друго му било поинтересно (Видео)

Таткото замал камера да го сними настапот на детето на приредба, но нешто друго му било поинтересно (Видео)

Оваа снимка е направена во Русија, а за кратко време ги освои социјалните мрежи.

Имено, таткото отишол да ја погледне приредбата во која учествувало неговото дете, но пропуштил се` поради заносниот задник на оваа девојка.

Таткото замал камера да го сними настапот на детето на приредба, но нешто друго му било поинтересно (Видео)