Тргнале да ловат риба со рачни бомби. Она што следело ќе го памтат до крајот на животот!

Тргнале да ловат риба со рачни бомби. Она што следело ќе го памтат до крајот на животот!

Кога еден од нив испуштил бомба во водата, дошло до експлозија порано отколку што требало. За среќа никој не е сериозно повреден…