Три нови случаи на коронавирус во Ресен

Во Ресен денеска се регистрирани три нови случаи на коронавирус.

Во изминатите 24 часа исто така потврдено е оздравување на 4 лица.

Вкупниот број на заразени од почетокот на пандемијата сега изнесува 132, од кои активни се 87 случаи.

Од почетокот на пандемијата починале тројца ресенчани од корона.