ТРИКОВИ КОИ ЌЕ ВИ ЗАТРЕБААТ: Отворете катанец без клуч, направете дупликат клуч, заклучете врата со вилушка!

Овие трикови добро е да ги знаете, бидејќи можеби ќе ви затребаат кога најмалку се надевате.

Се работи за четири трикови: два се однесуваат на отварање катанец без клуч, а останатите на тоа како да ги заклучите вратите со вилушка и како да направите дупликат клуч сами.

Погледнете ги советите во видеото и споделете со пријателите: