Трка на автопат: Од никаде се појави Голф „кец“ и се случи нешто неверојатно! (Видео)

Трка на автопат: Од никаде се појави Голф „кец“ и се случи нешто неверојатно! (Видео)

Трките на јавни патишта се строго забранети, но сепак вљубениците во брзината често се тркаат.

Најпопуларни се германските автопатишта, бидејќи на одредени делници нема ограничување на брзината.

Овој возач на Nissan 370z предизвикал Porsche GT3 на „двобој“. Не ни сонувале што ќе им се случи наредните моменти…

Погледнете и споделете со пријателите: