Трогателно видео: Мачката на која и пуштиле снимка од починатата газдарица ќе ве растажи

Иако мачките не се сметаат за домашни миленичиња кои се „најдобри пријатели на човекот“, бројни се примерите каде токму мачките ја покажуваат љубовта и поврзаноста со своите сопственици.

На социјалните мрежи кружи тажна снимка од маченце кое останало без својата сопственичка.

Кога и ја пуштие снимката од жената која многу ја сакала, оваа мачка реагирала многу, многу емотивно…

Погледнете го ова трогателно видео: