Цариниците решиле да прегледаат камион со трупци, не можеле да веруваат дека го откриле ова

Цариниците решиле да прегледаат камион со трупци, не можеле да веруваат дека го откриле ова

Романски цариници разоткриле бизарен начин на шверцување на цигари.

Трупците од Украина, иако не делувале воопшто сомнително, во себе криеле големо изненадување.

Иако шверцерите направиле се’ за да ги прикријат трагите, романските цариници сепак забележале нешто сомнително.

Сечејќи еден од трупците, откриле дека во него се наоѓаат огромни количини на цигари, наредени едноставно, за да може да бидат извлечени со јажето, со кое биле поврзани.