Цел живот погрешно правевте палачинки – ова е вистинскиот начин (Видео)

Сите сакаат палачинки, некој ги јаде со крем, некој со џем, со мед… Има многу комбинации за вистинско уживање.

Но, дали сте знаеле дека постои полесен начин како да направите поголема количина палачинки одеднаш?

На социјалните мрежи е објавен видео рецепт кој прикажува нов начин за печење палачинки.

Погледнете го видеото и споделете со пријателите…