Целосно исркшено BMW – го средил како да е ново! (ВИДЕО)

„Мајсторот за лим“, рускиот автолимар Артур Тусик објави ново видео во кое поправа веќе отпишано Бе-Ем-Ве Серија 7.

Автомобилот бил целосно искршен, каросеријата била уништена, но тоа не било проблем за овој мајстор.

Од овој „крш“ мајсторот направил автомобил како од салон.

Погледнете…