Црногорскиот пратеник го извади од памет колегата среде седница (Видео)

Црногорскиот пратеник го извади од памет колегата среде седница (Видео)

Црногорскиот пратеник Бранко Радуловиќ во Собранието на Црна Гора ја критикувал ситуацијата во здравствениот систем и на Универзитетот, и тоа на свој, оригинален начин.

Притоа, очигледно, успеал и да го преплаши својот колега, Милан Кнежевиќ, кој седел пред него.

Погледнете како Радуловиќ го извади од памет својот колега…