Уште вакво нешто немавме видено: Селанец забележал змија во снегот и ја снимил со мобилен

Уште вакво нешто немавме видено: Селанец забележал змија во снегот и ја снимил со мобилен

Еден жител во селото Бишчани во БиХ не можел да си поверува кога на снегот забележал змија.

Оваа несекојдневна глетка за ова доба од годината успеал да ја забележи со својот мобилен телефон.

Што го натерало овој влекач да го напушти своето засолниште среде зима не е познато, пренесе Дневни Аваз.

Фото: Дневни Аваз