Вака келнерите во Авганистан ги служат своите гости (Видео)

Вака келнерите во Авганистан ги служат своите гости (Видео)

Послугата во Авганистан, се чини, мора да биде многу брза, за што сведочат и снимки кои може да се најдат на интернет.

Поентата на брзањето е да им се овозможи на гостите да добијат јадење што побрзо, за сите во салата да започнат да јадат истовремено.