Вака се полага докторат за возење камион (Видео)

Овој мајстор заслужува медал. Нема да верувате кога ќе видите како го вози својот камион…

Знаење, искуство и секојдневна пракса се потребни за возење какво што е прикажано на видеото подолу.

Погледнете го овој мајстор зад воланот…