Обратете внимание – вашите колеги веројатно имаат секс на работа

Резултатите од најновото истражување откриваат дека секој единаесетти вработен го користи работното време за секс.

Истражувачите испитале илјада луѓе за нивниот однос на работа и дознале дека сексот на работа не е мит, туку дека навистина се случува и тоа почесто отколку што мислиме.

Дури 11 отсто од испитаниците откриле дека имале секс на работа со колеги.

Повеќето, односи имале по завршувањето на работното време, но третина од нив тоа го правеле во работно време.