ВЕДНАШ ЌЕ ГО НАПРАВИТЕ ИСТОТО: Ставил сунѓери во фиоката од фрижидерот поради една ГЕНИЈАЛНА ПРИЧИНА

Идеите на обичните луѓе се навистина неверојатни! На пример, дали знаевте дека три сунѓери во фиоката на фрижидерот ќе направат овошјето и зеленчукот да останат свежи?

Имено, на овој начин, вишокот влага ќе го апсорбираат сунѓерите, а овошјето и зеленчукот нема да скапуваат со толкава брзина и нема да морате да ги фрлате.

Истите сунѓери можат да се користат 15-тина дена, а потоа пожелно е да ставите нови.

Погледнете го видеото полно со трикови кои ќе ви го олеснат животот!