Видео: Еве како изгледаат кафулињата во Северна Кореја

Земјата во која со децении владејат чудни и опасни закони, а која ја водат уште поопасни луѓе, верувале или не, им нуди малку забава на своите граѓани.

Имено, во главниот град Пјонгјанг постојат барови каде луѓето се дружат после работа.

Но баровите се разликуваат од нашите…

Погледнете како изгледаат: