ВИДЕО Истражување: Каква е реакцијата кај луѓето на директен повик за секс?!

Погледнете го експериментот во кој учествувале мажи и жени, а прашањето било многу едноставно: Дали сакаш да имаме секс?

Дали е точна теоријата во која се тврди дека ако повикате 100 жени на секс, една од нив сигурно ќе прифати?!