Видео: Ја снимал реката додека бил во чамец, не ни сонувал дека од водата ќе излезе ова

Видео: Ја снимал реката додека бил во чамец, не ни сонувал дека од водата ќе излезе ова

Двајца страствени рибари уживале во убавиот и сончев ден, пловејќи по реката Мисури, кога одеднаш во чамецот им скокнала огромна риба.

Иако Кори и Џо голем дел од животот ја истражувале најголемата река во Северна Америка – Мисури, ова сепак била нивна прва средба со „летечка риба“.

Погледнете го видеото…