Видео кое го запали интернетот: Путин никогаш досега не е виден во вакво издание

Владимир Путин е познат како човек склон кон неконвенционално однесување, често на работ на својата лична безбедност.

Така знае и да оди во обично кафуле на пијалак со пријателите.

Сепак, руските безбедносни служби знаат да си ја работат својата работа, не давајќи ни промил шанса на оние кои би сакале да му нанесат зло на претседателот.

Не треба да се заборави дека Путин на местото претседател на Русија дошол од најдобрата руска безбедносна структура.

Погледнете како изгледа кога рускиот претседател ќе седне со друштво во некое кафуле и како реагира неговото обезбедување на непредвидени ситуации.