Видео: Со новото „Ауди“ покажа како се вози низ 1 метро снег

И додека многу деца се радуваат на снегот, скоро сите возрасни имаат спротивно мислење.

Не само што мора да се чисти дворот, туку настануваат и разни проблеми као што е отежнато движење и проблеми во сообраќајот, а особено наутро при заминување на работа, кога мора да го чистите снегот од автомобилот.

Меѓутоа, постојат поединци кои без оглед на тоа, снегот го користат за забава.

Во наредното видео група Турци одлучиле да се забавуваат со возење по снежните наноси.

Погледнете го видеото…