ВИДЕО: Сте виделе ли некогаш вакви долги јајца? Нема да верувате кога ќе видите како се прават

Еден новинар, кога нарачал јајца во еден ресторан, не можел да верува дека сите парчиња изгледаат целосно идентично. Немало ни најмала разлика.

Одлучил да истражи за што се работи…

Погледнете како се прават овие јајца: