(Видео) Во Ресен се почитува полицискиот час во целост – еве како изгледаше градот попладнево

Денеска новинарската екипа на Centar.mk, единствениот национален медиум со 50-100.000 читатели дневно, кој е со седиште во југозападна Македонија, поточно во општината Ресен , беше на терен во својот град.

За време на полицискиот час, камерата на Centar.mk забележа 100% почитување на полицискиот час од страна на граѓаните.

На улиците можеа да се забележат само земјоделците или работниците кои со добиена дозвола можеа да се движат од и до своето работно место.

Полицијата успешно ги регистрира и проверува сите возила на улиците за време на полицискиот час.

Погледнете го видеото:


.