ВИДЕОТО кое расплака милиони луѓе – кучето не е играчка!

– Овој краток филм е наш подарок до сите живи суштества на планетата и се надеваме дека ќе ви се допадне и ќе има позитивно влијание на сите, порачаа продуцентите на видеото кое собра милиони прегледи на Јутјуб.

Филмот под назив „Gift“ (Подарок) ќе ви ги измеша чувствата, ќе заплачете и ќе сфатите дека КУЧЕТО НЕ Е ИГРАЧКА која треба да ја подарите некому.

Видеото кое мора да го погледнете ВЕДНАШ до последната секунда: