Вие сте гениј ако го решите ова за една минута

Вие сте гениј ако го решите ова за една минута!

Само три отсто од луѓето на светот можат да го решат овој математички проблем во краток рок.

Обидете се и вие да го решите проблемот во рок од една минута и проверете дали сте гениј!

Наводно, само 3% од луѓето можат да ја решат оваа задача во рок од една минута. Проверете дали сте меѓу нив.