Влегол во базен полн со гладни пирани: Кога ќе видите што следело, ќе останете без текст

Речиси сите луѓе на планетава знаат дека пираните се застрашувачки суштества од слатките води на Јужна Америка.

Џереми Вејд сакал да открие дали пираните реагираат на крв како и ајкулите. Секако, кога ставил во вода крвава резанка, гладните пирани веднаш тргнале во напад.

За крај на тестот и самиот тој олучил да влезе во базнот за да ја види нивната реакција…