Влегол во лифт и се обидел да силува секретарка. Тоа му била најголемата грешка во животот (Видео)

Влегол во лифт и се обидел да силува секретарка. Тоа му била најголемата грешка во животот (Видео)

Надзорните камери во еден лифт во Кина снимиле ситуација каде еден маж и ја мириса косата на една девојка, а потоа ја допира со раце.

За среќа, девојката не се исплашила, напротив, му одржала лекција на напаѓачот…

Влегол во лифт и се обидел да силува секретарка. Тоа му била најголемата грешка во животот (Видео)