Внимателно погледнете ги овие гробишта. Снимката стана вирална поради една застрашувачка причина (Видео)

Внимателно погледнете ги овие гробишта. Снимката стана вирална поради една застрашувачка причина (Видео)

Овој видео исечок го снимиле неколкумина туристи додека истражувале стари селски гробишта во едно место во Англија.

Видеото е снимено во HD резолуција, па човекот кој го поставил наведува дека се работи за најјасна снимка на дух која некогаш ќе ја видите.

Дали навистина се работи за дух или нешто друго, оставаме на вас сами да процените.

Погледнете го видеото…