Внимавајте! Додека не внимавала минувач и ставил сомнителна таблета во пијалакот (Видео)

Една млада посетителка на концерт поставила загрижувачко видео на кое се гледа како непознат минувач во пијалкот и става пилула со непозната содржина.

Девојката се снимала себе си и забавата на која се опуштала со пријателката, држејќи го телефонот во една, а чашата со пијалак во друга рака.

Во момент на невнимение, кога ја тргнала чашата од себе, пришол еден човек и ставил нешто во нејзиниот пијалак.

Видеото е објавено на Твитер со предупредување до девојките да внимаваат.

Снимката во кратко време ја прегледале милиони луѓе, а сите се слагаат дека ова видео испраќа јасно предупредување – внимавајте што и со кого пиете.