Во алкохолизирана состојба од шега испил 35 таблети вијагра. Она што следело ќе го памти додека е жив (Видео)

Во алкохолизирана состојба од шега испил 35 таблети вијагра. Она што следело ќе го памти додека е жив (Видео)

Даниел Медфорт од Англија, од некоја причина одлучил да испие 35 таблети вијагра, по што завршил во болница, каде лекарите се бореле за неговиот живот.

Медфорт, 36-годишен оженет човек и татко на две деца изјавил дека почнал да чувствува слабост, вртоглавица, халуцинации, и додал дека се околу него гледал во зелена боја.

После пет дена поминати во болница, Медфорт се вратил дома, а како што вели, иако лекарите биле професионални, јасно се гледало дека сцената била многу смешна, како и дека смеењето го задржувале во себе.