Во далечина забележал голема експлозија, но ништо не можело да го подготви за ОВА!

На видеото во прилог се гледа како еден војник набљудува голема експлозија која била активирана на подрачје за тестирање, на три километри од него.

Имено, после силната експлозија се создал висок облак во облик на печурка, а биле потребни само неколку секунди до војникот да стигне разорниот ударен бран.

Погледнете како изгледало: