Во ѓубре пронашол стара палета – oна што го направил е ГЕНИЈАЛНО!

Ви донесуваме интересна идеја како од палети да направите мала масичка, која можете да ја поставите на тераса или да ја понесете во природа.

Потребна ви е стара палета, алат и малку време за да ја направите.

Погледнете и споделете со пријателите: