Во Ресен четири нови случаи на коронавирус

Во Ресен во вторникот беа регистрирани четири нови случаи на ковид 19.

Според досегашните статистики во Општина Ресен активни се 178 случаи на ковид 19.

Од почетокот на пандемијата се заразиле вкупно 1.228 лица.