Во Ресен нема ниту еден заразен со коронавирус – 21 лице се во самоизолација

На територијата на Општина Ресен во моментот нема ниту едно лице кое е заболено со вирусот Covid-19, додека пак во самоизолација се 21 лице кои се вратиле од странство.

На територијата на Македонија регистрирани се 70 заразени лица до 15 часот денеска.