Волк нападнал овца и две јагниња, а она што се случило потоа ќе ве остави без зборови (Видео)

Волк нападнал овца и две јагниња, а она што се случило потоа ќе ве остави без зборови…

Мајка овца и две јагниња додека паселе наишле на волк. Гладниот волк во нив видел лесен улов и добар оброк.

Веднаш тргнал во напад, но не го очекувал она што се случило.

Мајката овца направила сè за да ги заштити своите јагниња. Кај неа проработел мајчинскиот инстикт и не грижејќи се за својата безбедност му се спротиставила на волкот.

Погледнете како изгледало…