Возач забележал полицаец како спие, па го пробудил со свирење и викање „Устај, војско!“ (Видео)

Возач забележал полицаец како спие, па го пробудил со свирење и викање „Устај, војско!“

Еден возач додека се возел забележал полициско возило во кое спиел еден полициски службеник.

Повеќето луѓе би продолжиле по својот пат, но овој возач одлучил да го пробуди заспаниот полицаец на свој начин.

Прво почнал да свири, а потоа гласно викнал „Устај, војско!“.

Видеото е снимено во Република Српска, а објавено е на Фејсбук…