Вознемирувачка снимка: Млад човек испил 24 енергетски пијалаци, лекарите го снимиле ова

Страшна снимка се појави на страницата „LiveLeak“, а на неа наводно се гледаат последиците од претерана консумација на енергетски пијалаци.

Имено, момчето од снимката наводно испило дури 24 енергетски пијалаци. Неговото срце поради тешки повреди буквално сакало да скокне од градите.

Еден од членовите на лекарскиот тим кој му пружал помош го снимил ова видео.

Според првичните наводи на страницата, мажот од снимката е познат бразилски пејач, кој неодамна починал после сообраќајна несреќа.

Сепак, според подоцнежните тврдења, на видеото не е прикажан тој.