Вознемирувачко видео: Дете паднало на мразот, неговиот татко направил нешто монструозно

Вознемирувачко видео: Дете паднало на мразот, неговиот татко направил нешто монструозно

Снимка на која е прикажан брутален татко како го шутира своето дете се појави на социјалните мрежи.

Видеото е забележано во главниот град на Киргистан, Бишкек, снимен е како го шутира својот син бидејќи детето паднало на мраз и не успеало да се подигне од земја.

За среќа, овој насилник е идентификуван и уапсен.