Возот доаѓа, но обратете внимание што се случува со шините!

Возот доаѓа, но обратете внимание што се случува со шините!

Во големите градови многу важно е сообраќајот совршено да функционира.

Мал застој или неправилна работа на сообраќајната инфраструктура може да доведе до километарски колони.

Јапонската железничка мрежа е една од најмодерните на светот, а ова видео тоа најдобро го прикажува.

Погледнете и споделете со пријателите: