Вперил пиштол во неговата глава, добро погледнете што следи на 0:45 секунда

Веројатно многу пати во филмовите сте го виделе овој потег и сте помислиле дека едноставно невозможно е да се изведе.

Меѓутоа, постои човек кој го држи рекордот за најбрзо разоружување!

Неговото име е Виктор Маркс. Виктор е поранешен маринец и експерт во боречки вештини, а во продолжение погледнете ја неговата брзина.