Вработени во познатиот трговски ланец снимени како имаат секс на работа (Фото)

Вработени во Tesco од Велика Британија им се препуштиле на страстите во канцеларија на компанијата не знаејќи дека двајца тинејџери ги снимаат.

На снимката се гледа како жената седи на маса со крената сукња, а мажот и пружа орален секс.

Тинејџери кои живеат во близина на трговскиот случајно забележале дека нешто се случува, а кога сфатиле за што се работи одлучиле да ги снимат.

Снимката ја споделиле преку Whats App, каде брзо се проширила.

Ваквите работи ги сфаќаме многу сериозно и веднаш покренавме истрага, рекол портпаролот на Tesco.

The Sun пишува дека двајцата ја напуштиле компанијата.