Вселенската база на Путин снимена од воздух: Изгледа како од друга галаксија – еве за што служи!

Вселенската база на Путин снимена од воздух: Изгледа како од друга галаксија – еве за што служи!

Во областа Софрино во Русија е сместен необичен објект кој изгледа како од научно фантастичните филмови.

Станува збор за радарот „Дон – 2Н“, кој може да детектира балистички ракети, како и објекти кои доѓаат од вселената.

Може да препознае дали се работи за објект кој е закана за безбедноста и дали треба да го уништи.

Во видеото во прилог погледнете за што точно се работи…