За нив законите не важат: Полицијата претекнува на полна линија без ротација (Видео)

Граѓаните на БиХ повеќе пати успеале да снимат непрописно возење на полициски службеници по патиштата во оваа држава.

Еден од читателите на РадиоСарајево.ба до редакцијата испратил снимка на која се гледа како полициски автомобил претекнува на полна линија без ротација.

Како што навел читателот, во последно време почесто се случуваат вакви ситуации, а граѓаните се загрижени поради тоа што и полицијата го загрозува својот, но и животот на останатите учесници во сообраќајот.

Погледнете го видеото…