За време на прошетка и пришол огромен волк, а она што следело ќе ве остави без текст (Видео)

Многумина размислуваат за тоа колку можат да бидат опасни волците.

Меѓутоа, не сите волци се зли и крволочни. Даниеле излегла на прошетка и огромен ѕвер и се приближил, а таа направила нешто неочекувано.

Даниеле работи во центар за грижа на волци и лисици во Колорадо, и за неа е нормално да има таков однос со животните.

Таа вели дека во животните го пронаоѓа она што одамна е изгубено кај луѓето. Животните се грижат едни за други!

Погледнете го ова феноменално видео…