Забележал анаконда во вода, а потоа земал стап и почнал да ја удира!

Ако наидете на голема анаконда, најпаметно е да се оддалечите што повеќе од тоа место…

Но, овој човек го направил спротивното. Земал стап и почнал да ја удира змијата по глава. Погледнете што се случило…